Despre noi

Despre companie

Consultațiile on-line, vă vor ajuta atunci când aveți nevoie de un medic cu experiență pentru a iniția un tratament monitorizat la distanță, o urgență ori doriți un sfat.

La solicitările dvs, consultațiile la distanță vă vor ajuta sa vă mențineți sănătoși, limitînd riscul infectării în condiții de Carantină.
Nu ezitați să vă adresați la specialiștii noștri, dacă aveți întrebări referitor la starea dvs, a copilului ori a unui membru din familie!
Centru Medical rămâne deschis PENTRU CONSULTAȚII ON-LINE și alte servicii medicale, zilnic de la 09:00 până la 19:00. În dorința de a fi alaturi de dvs, atunci când cel mai mult aveți nevoie!

500+ pacienți

30+ medici

12+ clinici

Solicită consultația

1 Crează-ți contul

2 Pune întrebarea

3 Obține consultația online

Beneficii

8/10 situații au fost rezolvate la prima consultație

Confortabil de a rămâne acasă și a evita rândurile

Conectare rapidă

Preț accesibil la consultație

Întrebări frecvente

Ce este Doconline ?

DOCONLINE este o platformă ce permite accesul rapid la consultații medicale, indiferent de distanța dintre medic și pacient. Scopul său este să faciliteze îngrijirea pacientului, să ofere posibilitatea unui consult medical atunci cand e necesar și să îmbunătățească rezultatele tratamentelor medicale.
Acestă nouă platformă, este cea mai la îndemână soluție atunci când vrei să obții rapid un sfat de încredere de la un medic specialist, combinând noile tehnologii și medicina modernă

Cum de obținut o consultație online ?

  • Creezi un cont
  • Completezi formularul cu date personale.
  • Alegi medicul specialist disponibil.
  • Pui intrebarea, bine formulată.
  • Obții consultația online

Durata și costul consultației?

Doctorii Doconline sunt disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Durata consultării e de 30 de minute, dacă este necesar, consultarea poate fi prelungită cu încă 20 de minute cu plata a 50% din costul inițial.

Când si cum trebuie completată o fișă de sănătate?

Fișa de sănătate trebuie completată înainte de a lua legătura cu medicul specialist, pentru ca medicul să fie deja informat cu starea dvs de sănătate înaintea consultației.
Pentru ca fișa să ajungă în condiții optime la medic, vă recomandăm să vă înregistrați și să vă activați contul. Apoi puteți intra în contul dvs folosind parola și adresa de e-mail.

Cine sunt medicii care mă vor consulta?

Avem o echipă de medici gata să vă ajute în majoritatea problemelor de sănătate. Lista o puteți gasi pe pagina principală. Daca problema dvs medicală se află in afara ariei de expertiză a medicului la care a fost alocată fisa dvs, acesta îsi va intreba colegii în încercarea de a vă ajuta.

      Toți specialiștii medicali trec un test automat care le determină nivelul de cunoaștere a standardelor și capacitatea de a lucra analitic. La fel, până a începe colaborarea cu noi,medicii ne furnizează informații detaliate despre educație, diplome, certificate de calificare și alte informații necesare. Doar atunci li se ofera acces la Platforma Doconline.

Ce întrebări pot adresa?

  • puteti cere sfaturi referitoare la o problemă de sănătate pe care o aveți la momentul actual
  • puteti prezenta medicului analize pentru interpretare
  • solicitati informatii referitoare la medicamente, tratamente (opinia unui medic privind un medicament sau echivalentul acestuia)
  • puteti cere sfaturi care să vă ajute să suportați mai bine perioada post-operatorie
  • puteti cere o a doua opinie referitoare la un tratament pe care îl urmați.

Atenție! Rugăm ca  întrebările sa fie bine formulate și cenzurate!

În cât timp primesc răspunsul de la medic ?

Primești răspuns în cel mai scurt timp de la medicul specialist.

Medicul Vasile activeaza in domeniu de 10 ani. Pe parcursul activitatii și-a îmbogățit cunoștințele la seminare, conferințe, stagiuni, congrese, cursuri de reciclare.
Se bucură de stimă, respect, atât din partea pacienților cât și a colegilor de serviciu.
Dă dovadă de un profesionalism înalt, disciplină, amabilitate și modestie în lucrul, se consacră maximum lucrului, cu respectarea tuturor Ordinilor puse în față. În munca de zi cu zi se conduce de Legislația Republicii Moldova,MSMPS. Aplică în practică cunoștințele de nivel înalt.

Anatolie

Medicul Gheorghe are o durată de activitate de mai bine de 12 ani în domeniul psihologiei . În timpul activității dă dovadă de profesionalism înalt, de o atitudine respectoasă față de colegi și pacienți, de o implicare activă în munca de zi cu zi , disciplină . Respecta Regulamentul de activitate, legislația în vigoare a R. Moldova. Se bucură de stima și admirația pacienților.

Irina