Deci ce e Platforma Doconline?

În termeni simpli, e un fel de UBER pentru doctori și pacienți.
DOCONLINE este o platformă online de telemedicină ce intermediază discuții medicale între doctori și pacienți interesați de obținerea unei evaluări medicale la distanță. Platforma poate fi accesată fie pe web, fie folosind o aplicație de smartphone, atât de către doctori cât și de către pacienți.

Care sunt formele contractuale acceptate?

• Cabinet Medical, cu formele: Clinici medicale, Centre medicale, Cabinete medicale asociate,…
• Contract Individual
• SRL

De ce are sens să colaborez cu DOCONLINE?

În primul rând, pentru că puteți obține un extra venit lucrând flexibil.

Cu Doconline, puteți răspunde pacienților de oriunde, direct de pe smartphone sau de la calculator, fie prin teleconferință audio/video în maxim 24 de ore, fie în mod text în urmatoarele 48 de ore de la acceptarea discuției medicale.

E ca și cum ați avea în smartphone un cabinet virtual, primit la cheie și echipat cu administrator și director de marketing. Noi ne ocupăm de tot procesul administrativ și comunicăm platforma în spațiul public ca să ne asigurăm că există un flux continuu de pacienți pentru “cabinetul dvs virtual”, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează cu adevărat – prestația dvs medicală.

Cum începem să lucrăm împreună?

Pentru început  trebuie să completați datele de înregistrare și să trimiteți actele care certifică specialitatea dvs de medic. Suntem receptivi la toate solicitările, după ce analizăm și validăm  informația primită, vă trimitem contractul prin email spre cosultare.

Dacă sunteți de acord cu termenii colaborării,  ne trimiteți contractul semnat, după care primiți o notificare cu accesul la cabinetul dvs virtual din Doconline. Pentru detalii și informații scrieți la adresa electronică office@doconline.md sau sunați la 0767 444 33 .

Lucrați și cu rezidenți?

Nu. Lucrăm doar cu medici specialiști (inclusiv cu medici de familie).

Lucrați și cu doctori care profesează în prezent în afara granițelor R Moldova?

Da, nu contează unde profesați, atâta timp cât dețineți o diplomă medicală validă, sunteți medic specialist și aveți drept de practică în jurisdicția în care profesați. Avem doar nevoie de puțin timp pentru a verifica datele dvs.

Vă așteptăm cu drag în echipa noastră!

Pentru orice alte întrebări
Contactați-ne la office@doconline.md sau 0767 444 33.

Îmi place mult să lucrez cu DOCONLINE, deoarece e comod și simplu. Îmi era interesant cum funcționează acest sistem, cât de eficace poate fi un Consult Online, pentru că eram obișnuită să văd pacientul în față . Însă m-am convins că consultațiile online sunt practic aceleași consultații din cabinet și nu e complicat de interacționat cu pacientul. M-am convins că aceasta este medicina viitorului.

Nicoleta

Activez în DOCONLINE și mă simt important acordând ajutor medical persoanelor care nu au posibilitate de a se deplasa la cabinet pe de o parte și accesind un nou tip de activitate în medicină pe de altă parte. Sistemul de activitate l-am învațat ușor și m-am acomodat rapid . Nu sunt specialist cu mare experiență în tehnologii noi,dar am avut susținerea echipei DOCONLINE.

Maria

Apreciez activitatea mea în DOCONLINE ca o creștere profesională personală în domeniul medicinii. Totuș viitorul e al tehnologiilor informaționale noi și trebuie să fim cu mâna pe puls. La moment eu nu doar citesc sau privesc emisiuni televizate despre Telemedicină, dar și activez în cadrul ei prin DOCONLINE.

Dumitru

De mult îmi doream un venit adăugător, fără a mă deplasa de la domiciliu. DOCONLINE mi-a oferit șansa de a ma ocupa cu munca pe care o cunosc, o iubesc și posibilitatea de a-mi mări bugetul familiei . E comod atît pentru pacient, cît și pentru medic. Mulțumesc echipei DOCONLINE pentru oportunitatea oferită.

Victoria