0
Articole

Consultație dermatologică

By iunie 11, 2020septembrie 2nd, 2020No Comments

Dermatologia este o ramură a medicinii, care se concentrează pe bolile pielii, simptomele, cauzele și mecanismele de dezvoltare ale acestora, precum și metodele de diagnostic, tratament și prevenire.

Bolile de piele sunt adesea întâlnite și sunt foarte diverse în manifestările clinice. Schimbările cutanate servesc adesea ca o reflectare externă a unei patologii particulare a organelor interne, a sistemului nervos central, a sistemului endocrin etc.

Datorită experienței acumulate și dezvoltării tehnologiilor inovatoare, dermatologia modernă a realizat o dezvoltare semnificativă în diagnosticul și tratamentul bolilor de piele. Și cel mai nou apărut in R.Moldova este Platforma Doconline, care permite consultarea online a pacientului în prima fază de îmbolnăvire.

Rapid si eficient!

Platforma Doconline, a fost creată pentru ați răspunde rapid si eficient nevoilor tale atunci când cauți soluții/răspunsuri medicale și îndrumare pentru sănătatea pielii tale.

Cu ce putem ajuta?

Specialiștii Doconline, sunt medici specialiști certificați, cu experiență în domeniul dermatologiei. Medicul specialist o să vă ofere un raport complet, diagnostic și plan de tratament în termen. Diagnosticăm si tratăm o serie de afecțiuni medicale, de la cele mai comune pâna la afecțiuni complexe.

Medici Specialiști Dermatologi

Programările online vor fi efectuate de către medici specialiști dermatologi cu experiență în tratarea diferitor afecțiuni ale tenului. Pentru o consultație online la medicul dermatolog, ne puteți apela 022 50 18 12.

Select your currency
MDLLeu moldovenesc
EUR Euro